UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 Dersi ile Türk Dili 1 Dersi Kaynak Materyalleri

03.10.2016

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi  1 Dersi ile Türk Dili 1 Dersi'ni alan Değerli Öğrenciler,

Bu derslerin öğrenme kaynaklarına Uzaktan Eğitim Merkezi Öğrenme Portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Öğrenci kayıtları tamamlanmış ve derslerin kaynak materyalleri öğrenme portalımıza yüklenmeye başlamıştır. Öğrenme portalına: http://www.medeniyet.buluttakademi.com adresinden, ayrıca Üniversitemiz web sitesi ana sayfasından -> Akademik -> Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bağlantılarına tıklayarak açılan sayfada sağ tarafta hızlı menüde yer alan "Öğrenme Portalı" düğmesine tıklayarak bağlanabilirsiniz. Öğrenme portalına giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifre olarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı kullanınız. Lütfen sisteme ilk girdiğinizde profil sayfasına giderek şifrenizi değiştirmeyi ve e-posta adresinizi girmeyi unutmayınız.
Bu derslere kayıt yaptırdığınız halde sisteme giremiyorsanız: Ad ve soyadınızı, Türkiye Cumuhuriyeti kimlik numaranızı, okuduğunuz programı içeren e-postayı "imuzem@gmail.com" adresine gönderiniz.
İyi çalışmalar ve başarılar dileriz.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi