UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2019-2020 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Kullanıcı ve Ders Kayıtları Hakkında

16.09.2019

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitimle verilecek dersleriniz kapsamında kullanıcı ve ders kayıtlarınız yapılmıştır. Türk Dili I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersini alan öğrencilerin kayıtları en geç Ders Ekleme-Bırakma haftasından sonraki hafta yapılacaktır. Lütfen bu dersler için bireysel olarak kayıt talebinde bulunmayınız.

Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde okuyan öğrencilerimizin kullanıcı ve ders kayıtları da en geç Ders Ekleme-Bırakma haftasında tamamlanacaktır. Lütfen bu dersler için bireysel olarak kayıt talebinde bulunmayınız.

Derslere ait sanal sınıf ve diğer materyallere erişim sağlayacağınız İMUZEM Buluttakademi Öğrenme Yönetim Sistemine https://medeniyetbulut.almscloud.com adresinden ulaşabilirsiniz. Sisteme ilk defa giriş yapacaklar için kullanıcı adı ve şifre TC kimlik numaranızdır. Not: 2018-2019 Bahar Dönemi sonu itibariyle sistemdeki tüm kullanıcı kayıtları silinmiştir. Tüm kullanıcıların ilk girişlerinde kullanıcı adı ve şifre olarak TC kimlik numaraları ile giriş yapması gerekmektedir.

Sisteme erişim sağladığınızda Profilim sayfasından şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir. Ayrıca Profilim sayfasında aktif olarak kullandığınız e-posta adresini de ilgili alanda güncellemeniz gerekmektedir

2019-2020 Güz dönemi itibariyle muafiyet veya başka nedenlerden ötürü aktif olarak almadığınız / almayacağınız halde Uzaktan Eğitim Sisteminde bazı dersler üzerinizde gözüküyor olabilir. Bu derslerin profilinizde gözükmesi size bir mes'uliyet yüklememektedir. Bu durumda olanların dersleri takip etme sorumluluğu yoktur. Lütfen alınmayan derslerin sistemde üzerinizden kaldırılması için bireysel talepte bulunmayınız. Bu talepler göz ardı edilecektir.

Bu dönem itibariyle e-posta adresimize gelen Yeni Kayıt, Şifremi Unuttum, Ders Ekleme ve uzaktan eğitim platformuyla alakalı diğer işlem talepleri göz ardı edilecek olup bu tarz talepler için ilerleyen haftalarda doldurmanız için sizle bir form paylaşılacaktır. Ders Ekleme-Bırakma haftası bitiminden sonraki haftaya kadar bu tarz işlemler için herhangi bir talepte bulunmayınız. Bu talepler göz ardı edilecektir.

Ders içeriğiyle alakalı  ve dersler kapsamındaki taleplerinizi lütfen doğrudan dersin hocasına iletiniz. IMUZEM olarak sizlere sadece ders kayıtları ve teknik konularda yardımcı olabilmekteyiz. Derslerin işlenişi, vize, final ve sınavlar vb. dersle ilgili sorularınız, derslerin gün ve saatleri, kayıtlı olduğunuz programın bölüm başkanlığı ve dersin öğretim elemanı ile ilgilidir. Bu tür konularla ilgili soruları lütfen doğrudan ilgili kişilere yöneltiniz.

Uzaktan Eğitim Sistemimizle alakalı güncel bilgiler, hatırlatmalar, yenilikler ve değişikliklerden haberdar olmak için uzem.medeniyet.edu.tr adresindeki duyuruları takip edebilirsiniz. Ayrıca duyurulara sistemimizin giriş sayfasından da erişebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir akademik yıl dileriz,

İMUZEM